€ 2.850,00 € 3.448,50 Inc.
Levertijd varieert; vraag een offerte aan
Zioxi is een bedrijf gespecialiseerd in opslag, laden, synchroniseren en beveiligingsoplossingen voor smartphones, laptops en tablets in scholen, bibliotheken, kantoren en klinieken. De Zioxi producten … Lees meer
Offerte aanvragen
Toevoegen aan vergelijken

Zioxi is een bedrijf gespecialiseerd in opslag, laden, synchroniseren en beveiligingsoplossingen voor smartphones, laptops en tablets in scholen, bibliotheken, kantoren en klinieken. De Zioxi producten worden in Engeland gemaakt en voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen.

Vrijwel iedereen heeft tegenwoordig een laptop. In een aantal omgevingen is het wenselijk dat deze apparaten veilig opgeladen kunnen worden zonder continue onder toezicht te hoeven staan. Denk hierbij aan bibliotheken, ziekenhuizen en scholen maar ook in bepaalde zakelijke omgevingen met vertrouwelijke informatie.

Zioxi heeft in de vorm van de 1:1 laptop charging locker 24 de oplossing. De Zioxi 1:1 laptop charging locker 24 is een kast met 24 individueel afsluitbare vakken. De vakken zijn 46d x 33,5 x 5h cm groot en geschikt voor vrijwel alle laptops tot 17 inch. Daarnaast is het mogelijk een USB type C lader (60W) te installeren of de kast met stopcontacten te bestellen zodat de laptops na een aantal uur weer klaar voor gebruik zijn. Alleen geschikt om op een bureau of kast te zetten. Kan niet aan de wand gehangen worden.

VEILIG

De Zioxi VOLT 1:1 laptop charge locker is voorzien van 24 compartimenten die ieder individueel afgesloten kunnen worden. De laptop locker wordt standaard geleverd met 2 sleutels per compartiment en een Master Key waarmee de beheerder ieder compartiment kan openen.

Optioneel kan de locker met 24 elektronische codesloten worden uitgevoerd. Ieder compartiment wordt dan per keer door de gebruiker afgesloten door 2x een 4 cijferige code in te voeren. Het 1x invoeren van deze code opent het compartiment weer. Zodoende kan er optimaal gebruik worden gemaakt van de opslag capaciteit doordat verschillende gebruikers de gehele dag door de locker kunnen gebruiken.

Indien het wenselijk is dat iedere gebruiker zijn vaste compartiment heeft met zijn eigen vaste code kan dit ook ingesteld worden.

Voor de beheerder is er tevens een Master Code en Master Key beschikbaar om ieder compartiment te kunnen openen als iemand zijn code is vergeten.

LADEN

De Zioxi VOLT 1:1 laptop charge locker heeft naast ieder compartiment een ruimte beschikbaar om een lader in op te bergen. Optioneel is het ook mogelijk de locker van USB-C (60W) + USB-A poorten te voorzien in het laadcompartiment. De USB-C poorten zijn van het type PD3.0 met voltage / maximale spanning combinaties van 5V, 9V, 12V, 15V en 20V en derhalve geschikt voor het laden van laptops, Chromebooks, tablets, smartphones en alle andere apparaten die via USB type C geladen kunnen worden. De maximale output per poort is 60W.

De laadkabels voor de tablets en/of Chromebooks worden NIET meegeleverd. Er loopt slechts één stroomkabel naar de locker.

AFMETINGEN EN UITVOERING

De 24 compartimenten hebben een afmeting van 46d x 33,5 x 5h cm. Dit is voldoende voor vrijwel alle laptops tot 17". De kast zelf is 58d x 51b x 177 cm.

De kast is gemaakt van MDF met melamine coating (kunsthars) en de deuren en front van dubbel aluminium. De kast is licht grijs en het is mogelijk het front met donkergrijs of groen af te werken.

De kast is geschikt om op een tafel of bureau te zetten maar kan niet aan de wand gehangen worden. Optioneel is een schuine bovenkant mogelijk om te voorkomen dat gebruikers spullen boven op de locker laten liggen.

Let op: bij het opmeten van het apparaat dient de adapter of USB kabel voor het laden meegenomen te worden in de maximale afmetingen van het compartiment!

GARANTIE

5 jaar garantie op de constructie en 2 jaar op de elektrische onderdelen.

ArtikelcodeVLS1-24S
ProducttypeKarren en kasten
Categorieën Laptop lockers, Zioxi laptopkasten
Prijs (excl. btw)€ 2.850,00
Prijs (incl. btw)€ 3.448,50
BTW hoog (21%)€ 598,50
Minimum bestelhoeveelheid 1