Beschikbaarheid: Leverbaar (zie Specificaties)

€ 999,00 Excl. BTW € 1.208,79 Incl. BTW

Aver AverCharge E24C voor tablet, Chromebook en laptops

Beschikbaarheid: Leverbaar (zie Specificaties)

€ 999,00 Excl. BTW € 1.208,79 Incl. BTW
Korte beschrijving

Snel Overzicht

Aver heeft een universele kar ontwikkeld voor het laden van maximaal 24 tablets, Chromebooks of laptops tot maximaal 14 inch. 

De kar is voorzien van een intelligent laadsysteem om overbelasting van het stroomnetwerk te voorkomen en zorgt ervoor dat de stroomtoevoer afgesloten wordt zodra alle apparaten volledig geladen zijn.

De kar is robust en van staal gemaakt. De deuren kunnen tot 180 graden open en zijn voorzien van een 2 punts sluiting. Via de deuren aan de achterzijde is het stroomcompartiment bereikbaar waar de AC adapters geplaatst kunnen worden in houders. De deuren worden afgesloten met behulp van een sleutelslot.

De schapmaat is 30,1h x 36,7d x 3,2b cm.

Beschrijving

Details

GEBRUIKSVRIENDELIJKE OPSLAG

Aver heeft met de E24c een betaalbaar product op de markt gezet (de C20i is de luxere versie). De kar is voorzien van 4 stuks 12,7 cm wielen waarvan er twee vergrendeld kunnen worden. De kar heeft afgeronde hoeken en volledig gemaakt van plaatstaal. Aan een zijde zit een duwstang. De deur aan de voorzijde kunnen 180 graden openklappen en afgesloten worden met een cilinderslot afgelsoten.

Er is plaats om 24 apparaten tot maximaal 14 inch op te slaan en te laden. De vakverdelers zijn voorzien van een handig kabelgeleidingssysteem.

EFFICIËNT EN VEILIG LADEN

Aan de achterzijde van de Aver E24c zit een afsluitbaar compartiment waar de stekkerdozen zich bevinden. Ook zijn er 24 houders om de AC adapters netjes in op te bergen. De E24c is voorzien van een intelligent laadsysteem dat ervoor zorgt dat het stroomnet niet overbelast wordt en dat de stroomtoevoer stopt op het moment dat alle apparaten geladen zijn. 

De schapmaat is 30,1h x 36,7d x 3,2b cm. 

VEILIG EN VERPLAATSBAAR

Tablets en Chromebooks zijn netjes opgeborgen en beveiligd tegen diefstal en beschadiging. De AverCharge E24c is voorzien van deuren met een cilinderslot en sleutels. 

De trolley bestaat uit een gelaste stalen constructie. Doordat de trolley voorzien is van 4 grote zwenkwielen en een handvat is deze eenvoudig verplaatsbaar van het ene klaslokaal naar het andere. 2 zwenkwielen zijn eenvoudig te blokkeren en de-blokkeren.

Aan de bovenzijde is de kar voorzien van een rubberen mat zodat randapparatuur veilig gebruikt kan worden en de kar niet beschadigd.

IN DE VERPAKKING 

   • Aver AverCharge E24c tablet en Chromebook kar
   • 24x vakverdelers met kabelgeleidingsysteem
   • 3m stopcontactkabel
   • Handleiding (Engelstalig)
Specificaties

Specificatie

Artikelnummer 00091898
Prijs incl.BTW € 1.208,79
Voorraad status Leverbaar in 2-4 werkdagen
Merk Aver
Aantal apparaten 24
Hoogte (cm) 103,9
Breedte (cm) 64
Diepte (cm) 63,2
Gewicht 50 kg
Kleur Zwart
Laad functie Ja, via eigen adapters
Garantie 5 jaar elektronica - 10 jaar op kar
Bijzonderheden Geschikt voor alle tablets en Chromebooks tot 14 inch
Video


Handleiding
Configurator

Wellicht ook interessant