€ 1.225,00 € 1.482,25 Inc.
Levertijd varieert; vraag een offerte aan
Aver heeft een universele kar ontwikkeld voor het laden van maximaal 32 tablets, Chromebooks of laptops tot maximaal 14 inch. Deze wordt door LEBA Benelux … Lees meer
Vul in om te verzekeren dat u het juiste product ontvangt
Offerte aanvragen
Toevoegen aan vergelijken

Aver heeft een universele kar ontwikkeld voor het laden van maximaal 32 tablets, Chromebooks of laptops tot maximaal 14 inch. Deze wordt door LEBA Benelux gevoerd onder de naam Leba NoteCart Economica 32 Plus.

De kar is voorzien van een intelligent laadsysteem om overbelasting van het stroomnetwerk te voorkomen en zorgt ervoor dat de stroomtoevoer afgesloten wordt zodra alle apparaten volledig geladen zijn.

De kar is robust en van staal gemaakt. De deuren kunnen tot 180 graden open en zijn voorzien van een 2 punts sluiting. Via de deuren aan de achterzijde is het stroomcompartiment bereikbaar waar de AC adapters geplaatst kunnen worden in houders. De deuren worden afgesloten met behulp van een sleutelslot.

De schapmaat is 30,1h x 39,5d x 2,6b cm.

GEBRUIKSVRIENDELIJKE OPSLAG

Aver heeft met de E32c+ een betaalbaar en doordacht product op de markt gezet (de C36i+ is de luxere versie). De kar is voorzien van 4 stuks 12,7 cm wielen waarvan er twee vergrendeld kunnen worden. De kar heeft afgeronde hoeken en volledig gemaakt van plaatstaal. Aan een zijde zit een duwstang. De deur aan de voorzijde kunnen 180 graden openklappen en afgesloten worden met een cilinderslot afgelsoten.

Er is plaats om 32 apparaten tot maximaal 15,6 inch op te slaan en te laden. De vakverdelers zijn voorzien van een handig kabelgeleidingssysteem.

EFFICIËNT EN VEILIG LADEN

Aan de achterzijde van de Aver E32c+ zit een afsluitbaar compartiment waar de stekkerdozen zich bevinden. Ook zijn er 32 houders om de AC adapters netjes in op te bergen. De E32c+ is voorzien van een intelligent laadsysteem dat ervoor zorgt dat het stroomnet niet overbelast wordt en dat de stroomtoevoer stopt op het moment dat alle apparaten geladen zijn. 

De schapmaat is 30,1h x 39,5d x 2,6b cm

VEILIG EN VERPLAATSBAAR

Tablets en Chromebooks zijn netjes opgeborgen en beveiligd tegen diefstal en beschadiging. De AverCharge E32c is voorzien van deuren met een cilinderslot en sleutels. 

De trolley bestaat uit een gelaste stalen constructie. Doordat de trolley voorzien is van 4 grote zwenkwielen en een handvat is deze eenvoudig verplaatsbaar van het ene klaslokaal naar het andere. 2 zwenkwielen zijn eenvoudig te blokkeren en de-blokkeren.

Aan de bovenzijde is de kar voorzien van een rubberen mat zodat randapparatuur veilig gebruikt kan worden en de kar niet beschadigd.

IN DE VERPAKKING 

   • Aver AverCharge E32c+ tablet en Chromebook kar
   • 32x vaste vakverdelers met kabelgeleidingsysteem
   • 3m stopcontactkabel
   • Handleiding (Engelstalig)
Artikelcode00091001
ProducttypeKarren en kasten
Categorieën Tabletkarren, Outlet, Laptopkarren, Aver
Prijs (excl. BTW)€ 1.225,00
Prijs (incl. BTW)€ 1.482,25
BTW hoog (21%)€ 257,25
Minimum bestelhoeveelheid 1
Aanbevolen producten