Winkelmand

€ 265,00 € 320,65 Inc.
Levertijd 8 tot 10 werkdagen
Wilt u uw logo, reklame of productinformatie op uw vloerstandaard tonen? Dit is mogelijk met de Fino display vloerstandaard. Een metalen plaat in wit of … Lees meer
Om te verzekeren dat u de juiste tablethouder ontvangt
Offerte aanvragen
Toevoegen aan vergelijken

Wilt u uw logo, reklame of productinformatie op uw vloerstandaard tonen? Dit is mogelijk met de Fino display vloerstandaard. Een metalen plaat in wit of zwart wordt bij deze vloerstandaard bevestigd aan de cassette en de voet. Indien gewenst maken we een sticker voor deze plaat met uw boodschap.

Daarnaast beveiligt u uw kostbare tablets tegen diefstal op beurzen, in winkels of andere openbare gelegenheden. De Ergo beveiligde Fino maatwerk vloerstandaard is geschikt voor het beveiligen van alle 9 - 13 inch tablets tegen diefstal. De kunststof houder Fino voor tablets is verkrijgbaar in de standaard kleuren zwart en wit.

De tablet wordt in de kunststof Fino cassette geschoven die afgesloten wordt met het meegeleverde RVS slot.

De Fino is een maatwerk cassette voor een perfecte pasvorm. 

Display mogelijkheid

Deze unieke vloerstandaard display Fino is voorzien van een reklame paneel waarop uw logo of commerciële boodschap gedrukt kan worden. Het metalen paneel is verkrijgbaar in wit of zwart. De afmeting is afhankelijk van de stand van de tablet; portrait (25 cm) of landscape (33 cm). U kunt op het paneel een sticker plakken of wij kunnen dit voor u doen. Stuurt u ons dan na het plaatsen van de order uw EPS bestand.

Maatwerk

De Ergo beveiligde maatwerk tablet vloerstandaard van het type Fino is verkrijgbaar in zwart en wit. Bij het bestellen geeft u op welke voor welke tablet u de cassette wilt laten maken. De cassette heeft een perfecte pasvorm. Er kan ook aangegeven worden of de knop(pen) en camera aan de voorzijde van de tablet toegankelijk moeten zijn of niet zodat alleen het scherm zichtbaar is.

Veilig tegen diefstal

De Fino kunststof cassette wordt afgesloten middels het meegeleverde RVS drukslot met 2 sleutels. 

De Ergo beveiligde tablet vloerstandaard Fino is ideaal in gebruik voor op druk bezochte plaatsen zoals beurzen, ziekenhuizen, klinieken, bibliotheken en in winkels waar u niet altijd alles in de gaten kunt houden.

Bediening, WiFi, stroom en geluid

De stroomkabel loopt door de holle buis door de wand of via een ventilatie gaatje in de achterzijde van de cassette. Een extra lange stroomkabel is optioneel verkrijgbaar.

De WiFi ontvangst blijft optimaal en er is voldoende ventilatie om overhitting te voorkomen. Aan de onderzijde van de cassette zijn 2 gaten gemaakt om eventueel een koptelefoon draad doorheen te halen. Geluid is prima te horen via de ventilatie gaten aan de achterzijde.

Meer informatie over Ergo AV en de producten.

Aanbevolen producten