€ 229,00 € 277,09 Inc.
Levertijd 3 tot 4 werkdagen
De Inner-Vision Tough-PAC iPad 9,7 (Gen.6), 10,2 (Gen.7) en 10,5 (Air 3) inch medical case is ontwikkeld om gebruikt te worden in ziekenhuizen en klinieken … Lees meer
Offerte aanvragen
Toevoegen aan vergelijken

De Inner-Vision Tough-PAC iPad 9,7 (Gen.6), 10,2 (Gen.7) en 10,5 (Air 3) inch medical case is ontwikkeld om gebruikt te worden in ziekenhuizen en klinieken en is specifiek geschikt voor gebruik in operatiekamers en andere ruimtes waar vloeistoffen en bacteriën een potentieel infectie gevaar opleveren. Het product is bedacht en wordt geproduceerd in de UK.

ANTI-BACTERIEEL

De Tough-PAC medische beschermhoes is gemaakt van anti-bacteriële materialen. Er wordt gebruik gemaakt van Biomaster® silver ion technologie tijdens het productieproces. Dit voorkomt of vermindert voor meer dan 99,6% besmettelijke bacterie of schimmel groei  voor de levernsduur van dit product. Het betreft dus geen laag maar het materiaal is permanant anti-bacterieel. Getest volgens de ISO22196 norm. 

REINIGING 

De Tough-PAC medische hoes kan met 1000ppm Chlorine gereinigd worden. Ook is de case bestendig tegen schoonmaakmiddel, alcohol, perazijnzuur, bleekmiddel >10Kppm en peroxide. Verder is de Tough-PAC onlangs uitgebreid getest op een product van PAL wat 70% ethanol bevat. De kunststof schermfolie zit geintegreerd in de case en is vervangbaar na veelvuldig schoongemaakt te zijn. Optioneel is een glazen screenprotector verkrijgbaar.

VOOR IPAD

De Tough-PAC is ontwikkeld voor de iPad modellen; iPad Air 2, iPad Pro 9,7, iPad 9,7 2017 (gen.5), iPad 2018 (Gen.6) en de 10,2 (Gen.7) en 10,5 (Air 3). De cover is spatwater (IP53) en stof bestendig. Aan de bovenzijde zit een handgreep. Aan de voorzijde van de Tough-PAC medical case is een doorzichtig vak beschikbaar waar een barcode of andere identificatie nummer geplaatst kan worden. 

ACCESSOIRES

De hoofdtelefoon poort en poort om te laden zijn afgedekt. Er is een separaat verkrijgbaar laadstation (cradle) beschikbaar voor het plaatsen, laden en synchroniseren van de iPad. Hiervoor is geen kabel nodig maar wordt er gebruik gemaakt van geïntergreerde contactpunten in de Tough-PAC. De cradle maakt gebruik van de origineel meegeleverde iPad lader.

SPECIFICATIES

• Biomaster anti-bacteriële technologie
• UL en CSA goedgekeurd en vlamvertragende ABS kunststof
• Via separaat verkrijgbare cradle standaard USB aansluiting
• Maakt gebruik van de bestaande iPad voedings adapter
• Geen verlies van WiFi, 3G of Bluetooth
• Tough PAC + iPad gewicht ongeveer 525 gram
• 85% + recyclebare materialen

Neem contact met ons op als u eerst een sample wilt beoordelen.

ArtikelcodeTP001PAA2
ProducttypeCovers
Categorieën Rugged tablethoezen, Inner-Vision
Prijs (excl. btw)€ 229,00
Prijs (incl. btw)€ 277,09
BTW hoog (21%)€ 48,09
Merk Inner-Vision
Aanbevolen producten