Beschikbaarheid: Leverbaar (zie Specificaties)

€ 69,95 Excl. BTW € 84,64 Incl. BTW

Kensington ClickSafe Anywhere Pack

Beschikbaarheid: Leverbaar (zie Specificaties)

€ 69,95 Excl. BTW € 84,64 Incl. BTW

* Vereiste velden

Korte beschrijving

Snel Overzicht

Waar de ClickSafe® serie van Kensington zich in onderscheid is dat het slot eenvoudig met één hand aangebracht, vastgeklikt, kan worden. Een klein opzetstukje wordt vastgeschroefd in de standaard Kensington sleuf van de laptop. Hierop wordt het slot vastgeklikt zonder de sleutel te gebruiken. Bij alle andere Kensington kabels dient het T-stuk met één hand in de sleuf gedrukt en met de andere hand op slot gedraaid te worden.

Het Kensington Clicksafe® AnyWhere Pack bestaat uit 2 kabels. Een voor op kantoor en een voor onderweg. Het laptopslot is 1,5 m lang en is gemaakt van 5 mm dik staal. De gehele kabel is geplastificeerd. De Kensington kabel word geleverd met 2 sleutels en het opzetstuk met inbussleutel. Het beveiligingskabelslot is geschikt voor alle laptops met een Kensington uitsparing. De stalen kabel is voorzien van een lus waar de kabel doorheen gehaald wordt en om een nagelvast object wordt vastgelegd.

VIDEO OVER HET KENSINGTON CLICKSAFE MECHANISME

MEER INFORMATIE OVER SLEUTELBEHEER (Master/Single/Like keyed solutions)

Beschrijving

Details

Security Display Solutions biedt, in samenwerking met Kensington, sleutelbeheer voor verschillende situaties. Bestelt u een Kensington beveiligingskabel via de website dan ontvangt u standaard een set van twee identieke sleutels of een zelf in te stellen cijferslotcombinatie. Voor particulieren is dit een prima oplossing maar voor bedrijven niet altijd de beste oplossing. Wij bieden de volgende sleutelbeheer opties voor de Kensington sloten:

 

Master keyed: administrator toegang met gebruikerssleutels

Kensington sleuteloplossing

De IT manager of beheerder heeft toegang tot alle Kensington sloten via een Master Key en de gebruikers hebben allemaal hun eigen individuele en unieke sleutel (2 stuks). Iedere gebruiker heeft de mogelijkheid zijn of haar laptop zowel op kantoor als onderweg te beschermen tegen diefstal. De beheerder heeft een Master Key waarmee ieder slot geopend kan worden voor upgrades, verplaatsen, vervangen of in het geval van verloren sleutels.

De ideale oplossing voor het beveiligen van apparatuur tegen diefstal waarbij de gebruiker toegang nodig heeft zoals bij laptops en tablets.   

 

Service van Security Display Solutions

Neemt u contact met ons op voor advies wat voor uw organisatie de beste oplossing is: 024 - 641 94 74 of per e-mail:info@sediso.com

Indien gewenst registreren wij de sleutelnummers en/of master code via de Kensington on-line tools van de geleverde oplossing, zodat u altijd op ons terug kunt vallen indien er een sleutel kwijt is, personeel vertrokken is zonder de juiste informatie achter te laten of gewoon als centraal aanspreekpunt. Wij zorgen er dan voor dat er zo spoedig mogelijk een vervangende sleutel komt.

Specificaties

Specificatie

Artikelnummer K64661WW
Prijs incl.BTW € 84,64
Voorraad status Leverbaar in 1 werkdag
Merk Kensington
Gewicht NVT
Garantie 2 jaar carry-in
Kabel lengte 1,5 m
Kabel dikte 5 mm
Type slot Kensington ClickSafe
Bijzonderheden Verkrijgbaar met sleutelbeheer oplossingen
Bijbehorende producten

Gebaseerd op uw keuze, bent u misschien geïnteresseerd in de volgende items:

Configurator

Gebruik onze Sediso Sediso Configurator om het juiste type slot te kiezen.


Gebruik de Kensington Security Slot Guide om het juiste slot bij uw apparaat te kiezen.