€ 169,00 € 204,49 Inc.
Levertijd 1 tot 3 werkdagen
De Maclocks Grip and Dock is een universele tablet tafelstandaard voor het beveiligen van tablets tegen diefstal. De voet wordt op de tafel gemonteerd door … Lees meer
Vul in om te verzekeren dat u de juiste tablethouder ontvangt
Offerte aanvragen
Toevoegen aan vergelijken

De Maclocks Grip and Dock is een universele tablet tafelstandaard voor het beveiligen van tablets tegen diefstal. De voet wordt op de tafel gemonteerd door middel van schroeven of de meegeleverde dubbelzijdige tape. De voet is roteerbaar maar niet te buigen.

De handgreep wordt aan de achterzijde van de tablet geplakt. Door de handgreep over de basis te laten zakken en het slot in te drukken is de tablet te beveiligen. De ideale oplossing indien tablets in de hand moeten worden genomen om klanten te helpen. De handgreep is zelf strakker of losser te zetten.

De tablet kan eenvoudig van landscape naar portrait gedraaid worden als deze op de standaard vastzit. Ook is het mogelijk de gehele standaard 360 graden te roteren.

Door middel van de meegeleverde sleutels is het mogelijk de tablet van het slot te halen. De sleutels zijn niet nodig om de tablet terug te plaatsen en op slot te zetten.

LET OP: wordt geleverd zonder de rubberen rand die op de afbeeldingen om de iPad te zien is.

Aanbevolen producten