€ 1.149,00 € 1.390,29 Inc.
Levertijd varieert; vraag een offerte aan
Parat is een bedrijf gevestigd in Duitsland en is gespecialiseerd in het produceren van kwalitatief hoogwaardige opslag oplossingen voor tablets, laptops en Chromebooks. Belangrijkste punten … Lees meer
Vul in om te verzekeren dat u het juiste product ontvangt
Offerte aanvragen
Toevoegen aan vergelijken

Parat is een bedrijf gevestigd in Duitsland en is gespecialiseerd in het produceren van kwalitatief hoogwaardige opslag oplossingen voor tablets, laptops en Chromebooks. 

Belangrijkste punten van de Parat PARAPROJECT trolley koffer TC15:

 • Opslag en beveiliging voor 15 tablets tot 11"
 • Intelligent laadmanagement geschikt voor Android, iPad en Windows
 • Voorzien van USB A (15x) en USB C (15x) poorten met USB-PD laadvermogen
 • Tablets oplaadbaar met deksel gesloten
 • Afsluitbaar middels 2 cijfercombinatiesloten
 • Handgrepen voor het makkelijk optillen
 • 4 dubbel gelagerde wielen waarvan 2 op slot te zetten
 • 4-delige telescopische handel uittrekbaar tot 1m
 • Kunststof buitenkant en aluminium frame
 • Laag gewicht van slechts 12 kg
 • Gevoerd met foam voor optimale bescherming
 • Voorzien van 2 actieve ventilatoren en temperatuursensor

OPTIMAAL DESIGN

De Parat PARAPROJECT MicroCase TC15 trolley koffer voor 15 tablets tot maximaal 11 inch, is de ideale manier om tablets veilig te vervoeren tussen verschillende locaties. De trolley koffer is voorzien van vier kogelgelagerde zwenkwieltjes waarvan 2 met remmen. Met behulp van de 2 metalen handles aan de buitenzijde is de koffer eenvoudig te tillen. Met de 4 delige telescopische handgreep is de trolley snel en eenvoudig verrijdbaar. De buitenkant is gemaakt van 3mm slagvast kunststof.

Het deksel is voorzien van 2 scharnieren en hengsels met slot zodat deze open kan blijven staan en voorzien van 2 zakjes voor accessoires. Met behulp van 2 geïntegreerde cijfercombinatiesloten is de koffer af te sluiten.

De binnenzijde is voorzien van een lichtgewicht aluminium frame. De compartimenten zijn gemaakt van Conpearl Raatmateriaal. Een materiaal dat tegen slijtage kan en voorzien is van foam voor optimale bescherming van de tablets. 

AFMETINGEN EN UITVOERINGEN

De trolley koffer weegt slechts 12 kg zonder tablets en heeft de afmetingen 53b x 36d x 45h cm. De trolley is geschikt voor het opslaan en laden van 15 tablets.

De koffer zelf meet 45h x 53b x 36d en is in het zwart verkrijgbaar. De koffer is voorzien van 2 ventilatoren voor het koelen en een ingebouwde temperatuur sensor.
 

LADEN 

De koffer is voorzien van een afsluitbare stroomaansluiting en schakelaar aan de buitenzijde. Aan de binnenzijde zit een overhittingssensor. De stroomtoevoer wordt gestopt zodra de temperatuur te hoog oploopt. De overspanningsbeveiliging zorgt ervoor dat het stroomnetwerk niet overbelast wordt bij het aansluiten van de trolley op het stopcontact. 

De trolley is voorzien van een laadsysteem waarbij USB A en C poorten ingebouwd zijn. De USB C poorten zijn voorzien van USB-PD (variabel laadvermogen) en de QuickCharge standaard. De originele laders zijn in dit geval niet nodig. 

ArtikelcodeTC15
ProducttypeKarren en kasten
Categorieën Tablet trolleys, Parat
Prijs (excl. BTW)€ 1.149,00
Prijs (incl. BTW)€ 1.390,29
BTW hoog (21%)€ 241,29
Minimum bestelhoeveelheid 1
Aanbevolen producten