€ 1.275,00 € 1.542,75 Inc.
Levertijd varieert; vraag een offerte aan
De Sediso smartphone charging locker Pilot 8 is de ideale oplossing voor de hospitality sector zoals restaurants, hotels, cafe's, bars, musea, beurzen, sportscholen, tennis-of golfclubs … Lees meer
Vul in om te verzekeren dat u het juiste product ontvangt
Offerte aanvragen
Toevoegen aan vergelijken

De Sediso smartphone charging locker Pilot 8 is de ideale oplossing voor de hospitality sector zoals restaurants, hotels, cafe's, bars, musea, beurzen, sportscholen, tennis-of golfclubs en pretparken of dierentuinen. De smartphone is een onmisbaar accessoire geworden. Geef uw klanten de mogelijkheid lege smartphones veilig op te laden zodat ze langer van uw gastvrijheid kunnen genieten. 

Deze smartphone hospitality locker werkt met één centrale terminal waaruit alle lockers worden bediend. Er zijn geen batterijen nodig.

VEILIG

De Sediso smartphone charging locker Pilot 8 is voorzien van 8 compartimenten die ieder individueel afgesloten kunnen worden. De bezoeker kiest een leeg compartiment (kleur groen) en sluit deze af middels een zelfgekozen pincode. Door dezelfde pincode in te voeren ontgrendeld het compartiment weer en is deze klaar voor de volgende gebruiker.

Zodoende kan er optimaal gebruik worden gemaakt van de opslag capaciteit doordat verschillende gebruikers de gehele dag door de locker kunnen gebruiken.

De smartphone locker is voorzien van een zelf in te stellen Master Code waarmee de beheerder ieder compartiment kan openen als iemand zijn pincode is vergeten.  

LADEN

Ieder compartiment van de Sediso smartphone charging locker Pilot 8 is voorzien van een hoogwaardige 3-weg kabel met Lightning, USB C en Micro USB aansluiting en daarmee geschikt om 99% van de beschikbare smartphones op te laden (5V/2,1A). Het is zelfs mogelijk per telefoon 2 telefoons tegelijkertijd te laden (1x Lightning + 1x USB C).

Er brandt een groen lampje als het compartiment vrij is. Er brandt een rood lampje als het compartiment bezet is.

De kabel zit vast in het compartiment zodat deze niet meegenomen kan worden. Er loopt slechts één stroomkabel naar de locker.

AFMETINGEN EN UITVOERING

De 8 compartimenten hebben een afmeting van 14d x 23,4b x 5,4h cm. Dit is voldoende voor alle smartphones tot 7" inclusief beschermhoes. De kast zelf heeft de afmetingen van 15,6d x 40b x 62,4h cm.

De smartphone locker is gemaakt van hoogwaardig gepoedercoat koudgewalst staal (SPCC). 

De locker kast is geschikt om op een tafel of bureau te zetten maar kan ook aan de wand gehangen worden. Optioneel is een vloerstandaard verkrijgbaar (met hoogte van 112 cm). Vraag een offerte aan indien u hier interesse in heeft.

HOSPITALITY

Biedt uw gasten optimale gastvrijheid middels de Sediso smartphone charging locker Pilot 8. Ideaal voor iedere hospitality omgeving zoals restaurants, hotels, cafe's, bars, musea, beurzen, sportscholen, tennis-of golfclubs en pretparken of dierentuinen. 

Het menu is in het Engels en ook de bedrukking van de uitleg op de locker is in het Engels. Een gesproken stem die uitleg geeft over de te nemen stappen (naast het menu) is ook in het Engels. De stem is ook uit te zetten. 

De pincode die ingegeven dient te worden kan ingesteld worden op 4 of 6 cijfers. Ook de tijd en tijdzone kan ingesteld worden.

GARANTIE

3 jaar garantie op de constructie en 2 jaar op de elektrische onderdelen en 1 jaar garantie op de kabels.

ArtikelcodeSDS-SCL-21
ProducttypeKarren en kasten
Categorieën Kasten en lockers
Prijs (excl. BTW)€ 1.275,00
Prijs (incl. BTW)€ 1.542,75
BTW hoog (21%)€ 267,75
Minimum bestelhoeveelheid 1