€ 1.950,00 € 2.359,50 Inc.
Levertijd varieert; vraag een offerte aan
Voor het veilig opslaan van 96 smartphones heeft Sediso een locker oplossing voor smartphones. De locker is voorzien van elektronische of mechanische pincode sloten die … Lees meer
Vul in om te verzekeren dat u het juiste product ontvangt
Offerte aanvragen
Toevoegen aan vergelijken

Voor het veilig opslaan van 96 smartphones heeft Sediso een locker oplossing voor smartphones. 

De locker is voorzien van elektronische of mechanische pincode sloten die ingesteld zijn op Public Mode. Dit wil zeggen dat de locker weer vrijkomt na gebruik en een andere gebruiker een nieuwe pincode kan gebruiken. De sloten kunnen ook op Private Mode gezet worden zodat iedere gebruiker een eigen locker met een eigen pincode heeft. Optioneel zijn ook sleutelsloten verkrijgbaar. Ieder slot wordt dan geleverd met 2 unieke sleutels.

De locker is gemaakt van metaal en gelakt in lichtgrijs en optioneel verkrijgbaar met acrylaat vensters en/of met USB A of C poorten (10W).

GESCHIKT VOOR SMARTPHONES

De Sediso beveiligde telefoon locker 96 is specifiek ontwikkeld voor het veilig opslaan van 96 smartphones. De afmetingen van een vak zijn 23d x 13,8b x 11,4h. De laadlocker is volledig gemaakt van metaal en heeft optioneel plexiglas raampjes zodat een beheerder snel kan zien of het vak in gebruik is.

De afmetingen van de smartphone locker zijn H180 x 125B x 25D cm, er zijn 8 lockers horizontaal en 12 lockers verticaal. Indien gekozen wordt voor een ingebouwde laadfunctie (USB A of C /5Vx2A=10W) dan is de diepte 30 cm.

PINCODE- OF SLEUTELSLOT

Ieder vak kan afgesloten worden middels een elektronisch of mechanisch pincode slot. Dit slot kan in Public Mode gebruikt worden. Bij Public Mode kan ieder vak ingesteld worden met een tijdelijk pincode en komt het vak na gebruik weer vrij voor de volgende gebruiker met een nieuwe pincode. Indien een gebruiker in Public Mode de pincode is vergeten kan de beheerder met behulp van een Master Key (bij de mechanische sloten) of Master Code (bij de elektronische sloten) de pincode herstellen.

Optioneel zijn ook sleutelsloten verkrijgbaar. Ieder slot wordt geleverd met 2 unieke sleutels en er is een Master Key beschikbaar in het geval beide sleutels verloren zijn.

Levertijd: 10-12 weken

ArtikelcodeSDS-SLL96
ProducttypeKarren en kasten
Categorieën Kasten en lockers
Prijs (excl. BTW)€ 1.950,00
Prijs (incl. BTW)€ 2.359,50
BTW hoog (21%)€ 409,50
Minimum bestelhoeveelheid 1