Winkelmand

€ 99,00 € 119,79 Inc.
Levertijd 8 tot 10 werkdagen
Anti-diefstalwandsteun voor hospitality Vogel’s nieuwe professional 3000-serie biedt een hoge mate van diefstalbeveiliging voor flatscreens van 32 tot 55 inch met een maximaal gewicht van … Lees meer
Offerte aanvragen
Toevoegen aan vergelijken

Anti-diefstalwandsteun voor hospitality

Vogel’s nieuwe professional 3000-serie biedt een hoge mate van diefstalbeveiliging voor flatscreens van 32 tot 55 inch met een maximaal gewicht van 35 kg die worden gebruikt in openbare ruimtes die niet continu kunnen worden bewaakt. Deze steunen zijn voorzien van 2 of 3 draaipunten en hebben veiligheidsslot voorzieningen. Specifiek ontwikkeld voor hotels en andere hospitality omgevingen.
Er zijn 2 verschillende beugels verkrijgbaar; een met 2 draaipunten en een met 3 draaipunten.
In-room entertainment is een belangrijk onderdeel van de beleving van gasten. Vogel’s begrijpt dat, en heeft de PFW 3000-serie speciaal ontworpen om iedereen een uitstekende audiovisuele beleving te garanderen. We zorgen ervoor dat de content vanuit elke hoek te zien is.
Het discrete hangslot van de wandsteun zorgt ervoor dat een hoteltelevisie of ander display bij elke gelegenheid goed beveiligd is. Dankzij een maximale montagemaat van 400 x 400 kan de wandsteun een breed scala aan displays dragen. In combinatie met het TÜV-certificaat is deze wandsteun een uitzonderlijk veilige en elegante oplossing.
ArtikelcodePFW30X0
ProducttypeFlatscreen_steun
Categorieën Monitor en TV, Vogels
Prijs (excl. btw)€ 99,00
Prijs (incl. btw)€ 119,79
BTW hoog (21%)€ 20,79
Google category flatscreen Accessoires voor mobiele telefoons
Minimum bestelhoeveelheid 1
Gewicht (kg) 1,0
Voorraad status Leverbaar in 2-4 werkdagen

Aanbevolen producten