€ 1.345,00 € 1.627,45 Inc.
Levertijd varieert; vraag een offerte aan
Zioxi Concepts is een bedrijf gespecialiseerd in opslag, laden, synchroniseren en beveiligingsoplossingen voor smartphones, laptops en tablets in scholen, bibliotheken, kantoren en klinieken. De Zioxi … Lees meer
Vul in om te verzekeren dat u het juiste product ontvangt
Offerte aanvragen
Toevoegen aan vergelijken

Zioxi Concepts is een bedrijf gespecialiseerd in opslag, laden, synchroniseren en beveiligingsoplossingen voor smartphones, laptops en tablets in scholen, bibliotheken, kantoren en klinieken. De Zioxi producten worden in Engeland gemaakt en voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen.

Er wordt steeds vaker gebruik gemaakt van Chromebooks in het onderwijs. Aan het begin en einde van de les is er een efficiënte maar veilige manier nodig om de Chromebooks uit te delen en weer in te nemen. Het mag niet ten koste van de lestijd gaan en ook mogen de Chromebooks niet beschadigen in het gedrang. Daarnaast dienen ze weer opgeladen te worden. Zioxi Concepts heeft in de vorm van de Chromebook charge kast voor 8+8 tablets de oplossing.

De Zioxi Chromebook charge kast voor 8+8 tablets is een vaste kast met 16 vakken voor Chromebooks tot 14". De vakken zijn 40d x 24,5b x 4,6 cm groot voor de 8+8 versie en geschikt voor vrijwel alle Chromebooks. 

LADEN

De Zioxi Chromebook charge kasten 8+8 hebben een aparte ruimte beschikbaar om de laders in op te bergen. Door kleine openingen aan de zijkant komen de kabels tevoorschijn en kunnen in de Chromebooks gestoken worden om ze op te laden. Zodoende ontstaat er geen wirwar aan kabels en kan de Chromebook na een paar uur direct weer in gebruik genomen worden. 

VEILIG

De kast is afsluitbaar door middel van een cilinderslot of optioneel een codeslot. De kastdeur kan volledig open tot 270 graden. Er is slechts één stopcontact nodig.

AFMETINGEN

De afmeting per compartiment 40d x 24,5b x 4,6 cm groot voor de 8+8 versie. Dit is voldoende voor alle Chromebooks tot 14". De kast 8+8 is 45d x 90b x 46h cm en weegt ongeveer 45 kg.

De kast is gemaakt van MDF met melamine coating (kunsthars) en de deuren en planken van compact laminaat.

Let op: bij het opmeten van het apparaat dient de adapter of USB kabel voor het laden meegenomen te worden in de maximale afmetingen van het compartiment!

ArtikelcodeCHRGC-CB-8+8
ProducttypeKarren en kasten
Categorieën Laptopkasten, Zioxi tabletkasten
Prijs (excl. btw)€ 1.345,00
Prijs (incl. btw)€ 1.627,45
BTW hoog (21%)€ 282,45
Minimum bestelhoeveelheid 1
Aanbevolen producten