Welcome to our English website. Not everything is translated yet so if you have any questions please contact us.

€164.00 €198.44 Inc.
Delivery 1 to 3 working days
De Maclocks Mac Studio hoogwaardig aluminium houder en slot is een elegante manier om de Mac Studio te beveiligen tegen diefstal. De Mac Studio wordt … Read more
Add to compare

De Maclocks Mac Studio hoogwaardig aluminium houder en slot is een elegante manier om de Mac Studio te beveiligen tegen diefstal. De Mac Studio wordt in de houder geschoven waarbij alle poorten vrij toegankelijk blijven. Het meegeleverde sleutelslot wordt aan de houder bevestigd.

Optioneel is het mogelijk een slot met kabel mee te bestellen en in plaats van een sleutelslot een cijfercodeslot te kiezen. Is er geen mogelijkheid de kabel ergens aan vast te leggen, of u wilt een elegantere oplossing, bestel dan het Compulocks ankerpunt om de kabel aan vast te leggen.

VEILIG TEGEN DIEFSTAL

De Security Mac Studio Lock / Mac Studio Mount van Maclocks is de beste optie om de nieuwe Mac Studio te beveiligen tegen diefstal. De Mac Studio houder is gemaakt van 100% hoogwaardig aluminium en het design pas perfect bij de Apple Mac Studio .

MAKKELIJK MONTEREN

De houder is voorzien van standaard 75 en 100 VESA gaten om deze tegen ieder glad oppervlak te bevestigen zoals muur, tafel, bureau of onderkant bureau. De Mac Studio wordt in de houder geschoven en beveiligd door middel van het meegeleverde Kensington slot (zonder kabel). Uiteraard is het mogelijk ook de houder zelf te beveiligen door een universele kabel te gebruiken met Kensington slot (los verkrijgbaar). De afmetingen zijn 20,3 x 20,3 x 3,8 cm.

VOLLEDIG TOEGANKELIJK

Uiteraard zijn alle poorten vrij toegankelijk en zorgt de houder voor voldoende koeling van de Mac Studio. Tevens blijft de WiFi ontvangst ongehinderd.

UNIEKE BEVEILIGING

De Mac Studio houder is een uniek beveiligingssysteem tegen diefstal. De beste manier om uw kostbare Mac Studio systemen op kantoor, studio, beurs of thuis te beveiligen tegen diefstal.

De Mac Studio set bevat: 

  • Mac Studio aluminium houder
  • 2 sleutels
  • Kensington slot (zonder kabel)
UPCMSBKT01
Product TypeKabels
Categories Apple Mac Studio, Maclocks Apple security
Price (excl. tax)€164.00
Price (incl. tax)€198.44
Tax high (21%)€34.44
Minimum order quantity 1
Recommended items