Beschikbaarheid: Leverbaar (zie Specificaties)

€ 729,00 Excl. BTW € 882,09 Incl. BTW

LEBA NoteBox Flex Charge 16 tablets

Beschikbaarheid: Leverbaar (zie Specificaties)

€ 729,00 Excl. BTW € 882,09 Incl. BTW
Korte beschrijving

Snel Overzicht

LEBA maakt al ruim 10 jaar innovatieve oplossingen voor het onderwijs en heeft zich volledig toegelegd op het ontwerpen en produceren van laptop-en tabletkarren, lockers, kasten en trolleys specifiek voor het onderwijs. Deze kasten zijn ontworpen in Denemarken en geproduceerd in de EU.

Er wordt steeds vaker gebruik gemaakt van tablets en laptops in de zakelijke en leer omgeving. Rondslingerende en niet beveiligde tablets op kantoor of school en andere werkplekken zijn een groot probleem. Niet alleen is er risico op (gelegenheids)diefstal van de tablet maar denk aan alle gevoelige informatie die eventueel aanwezig is op de tablet. LEBA heeft in de vorm van de NoteBox Flex 16 de oplossing.

De Leba NoteBox Flex 16 tablet kast wordt geleverd inclusief de LEBA NoteCharge Lite waarmee 16 tablets tegelijkertijd geladen kunnen worden. De vakken zijn 29d x 29h x 3,3b cm groot en geschikt voor vrijwel alle tablets inclusief beschermhoes. 

De kasten kunnen aan de muur gehangen worden of gestapeld op de grond. De afmetingen van de kast zijn 32,4h x 57,5b x 43d cm 

Beschrijving

Details

VEILIG

De LEBA NoteBox is van plaatstaal gemaakt. De deur heeft een sleutelslot en wordt door middel van een tweepuntssluiting veilig afgesloten. 

De NoteCharge Lite lader zit in een separaat afgesloten compartiment aan de achterzijde en wordt thermisch gekoeld. Via een kabelmanagement systeem worden de kabels naar voren geleid zodat ze eenvoudig en snel aangesloten kunnen worden op de tablets. De montage is zodanig dat de kabels er niet uitgehaald kunnen worden.

LADEN

De LEBA NoteBox Flex is voorzien van de LEBA NoteCharge Lite laadmodule om 16 tablets tegelijkertijd met 2,1A te kunnen laden. Er loopt slechts één stroomkabel naar de locker. Zodoende kan de tablet of laptop de volgende ochtend direct weer gebruikt worden.

AFMETINGEN

De NoteBox wordt geleverd met stalen beugels die zelf in de kast geklikt kunnen worden. Zodoende is er de flexibiliteit om verschillende diktes van tablets in op te slaan (verschillende covers of type tablet). Standaard is de afmeting tussen 2 beugels 290 x 290 x 31 mm. De gehele kast heeft de afmetingen 32,4h x 57,5b x 43d cm. Het gewicht is 11,5 kg. 

De stalen deuren kunnen tot 270 graden geopend worden. Met behulp van optioneel verkrijgbare wandsteunen kan de NoteBox aan de muur gehangen worden. Met behulp van optioneel verkrijgbare rubberen pootjes kunnen ze gestapeld worden.

Let op: bij het opmeten van het apparaat dient de adapter of USB kabel voor het laden meegenomen te worden in de maximale afmetingen van het compartiment.

MEER INFORMATIE

Folder van LEBA NoteBox Flex

Meer informatie over LEBA en de producten

Specificaties

Specificatie

Artikelnummer 00091813
Prijs incl.BTW € 882,09
Voorraad status Leverbaar in 1 werkdag
Merk LEBA
Aantal apparaten 16
Hoogte (cm) 32,4
Breedte (cm) 57,5
Diepte (cm) 43
Gewicht 11,5 kg
Kleur Zwart
Laad functie Ja, via USB
Garantie 2 jaar carry-in
Bijzonderheden Nee

Wellicht ook interessant