Welcome to our English website. Not everything is translated yet so if you have any questions please contact us.

€795.00 €961.95 Inc.
Levertijd varieert; vraag een offerte aan
LEBA maakt al ruim 10 jaar innovatieve oplossingen voor het onderwijs en heeft zich volledig toegelegd op het ontwerpen en produceren van laptop-en tabletkarren, lockers, … Read more
Or enter your brand and type if your tablet does not appear in the list above
Add to compare

LEBA maakt al ruim 10 jaar innovatieve oplossingen voor het onderwijs en heeft zich volledig toegelegd op het ontwerpen en produceren van laptop-en tabletkarren, lockers, kasten en trolleys specifiek voor het onderwijs. Deze kasten zijn ontworpen in Denemarken en geproduceerd in de EU.

Er wordt steeds vaker gebruik gemaakt van tablets en laptops in de zakelijke en leer omgeving. Rondslingerende en niet beveiligde tablets op kantoor of school en andere werkplekken zijn een groot probleem. Niet alleen is er risico op (gelegenheids)diefstal van de tablet maar denk aan alle gevoelige informatie die eventueel aanwezig is op de tablet. LEBA heeft in de vorm van de Chromebook en tablet organizer 16 een oplossing.

De Leba  Chromebook en tablet organizer 16 kast wordt geleverd met 16 stopcontacten. De vakken zijn 33d x 40h x 3b cm groot en geschikt voor vrijwel alle tablets inclusief beschermhoes. 

De kasten kunnen aan de wand gehangen worden of gestapeld op de grond. De afmetingen van de kast zijn 55h x 94b x 40d cm 

VEILIG

De LEBA NoteBox is van MDF platen en aluminium profielen gemaakt. De deur heeft een sleutelslot en wordt door middel van een eenpuntssluiting veilig afgesloten. 

De stopcontacten zitten in een separaat afgesloten compartiment aan de onderzijde. Via een kabelmanagement systeem worden de kabels naar voren geleid zodat ze eenvoudig en snel aangesloten kunnen worden op de tablets. De montage is zodanig dat de kabels er niet uitgehaald kunnen worden.

LADEN

De LEBA Chromebook en tablet organizer 16 wordt standaard geleverd met 16 stopcontacten te gebruiken i.c.m.eigen USB laders of AC Adapters. Optioneel is het mogelijk een 16 poorts USB Hub voor laden en/of synchroniseren erbij aan te schaffen.

AFMETINGEN

De  Chromebook en tablet organizer 16 wordt geleverd met wandbevestiging. De vakken zijn geschikt voor Chromebooks tot maximaal 14 inch. De maximale diepte is 33 cm. De gehele kast heeft de afmetingen 55h x 94b x 40d cm. Het gewicht is 45 kg. 

De deur wordt weggeklat in het bovenste gedeelte van de kast. Ook geschikt voor tablets in een Kidscover.

Let op: bij het opmeten van het apparaat dient de adapter of USB kabel voor het laden meegenomen te worden in de maximale afmetingen van het compartiment.

UPC20000300
Product TypeKarren en kasten
Categories Tablet cabinets, Laptop cabinets, Leba cabinets
Price (excl. tax)€795.00
Price (incl. tax)€961.95
Tax high (21%)€166.95
Minimum order quantity 1
Recommended items