Welcome to our English website. Not everything is translated yet so if you have any questions please contact us.

€795.00 €961.95 Inc.
Levertijd varieert; vraag een offerte aan
LEBA maakt al ruim 10 jaar innovatieve oplossingen voor het onderwijs en heeft zich volledig toegelegd op het ontwerpen en produceren van laptop-en tabletkarren, lockers … Read more
Or enter your brand and type if your tablet does not appear in the list above
Add to compare

LEBA maakt al ruim 10 jaar innovatieve oplossingen voor het onderwijs en heeft zich volledig toegelegd op het ontwerpen en produceren van laptop-en tabletkarren, lockers en trolleys specifiek voor het onderwijs. De NoteCase trolley lijn is ontworpen in Denemarken en geproduceerd in de EU.

Er wordt steeds vaker gebruik gemaakt van tablets op scholen. Om tablets gemakkelijk en veilig tussen verschillende locaties te vervoeren is het gebruik van een trolley ideaal. LEBA levert met de NoteCase tablet 12 Micro USB type C een robuuste koffer met trekhandel en wieltjes voor het veilig opslaan, vervoeren en laden van 12 stuks 11" tablets met Micro USB type C laadpoorten.

EENVOUDIGE BEDIENING

De LEBA NoteCase tablet 12 Micro USB type C trolley koffer voor 12 stuks tablets tot 11 inch, is de ideale manier om een groot aantal tablets veilig te vervoeren tussen verschillende locaties. De trolley koffer is voorzien van zelfsmerende gelagerde wieltjes en 2 handles waarvan er 1 uitschuifbaar is. De binnenkant is voorzien van dik foam en de koffer zelf is gemaakt van ABS voor optimale bescherming. 

AFMETINGEN

De trolley koffer weegt 9 kg zonder tablets en heeft de afmetingen 60,4b x 47,3d x 28,3h cm. De afmeting van de tablet mag maximaal 200 x 260 x 20 mm zijn.

De uitsparingen zijn geschikt voor tablets in een hoes tot 20 mm dik zoals de Griffin Survivor, aXtion Bold en Case hoezen. Daarnaast is er ruimte voor het opslaan van 2 perifere apparaten zoals een Chromecast en/of een Apple TV.

LADEN 

De Leba NoteCase tablet 12 USB-C trolley koffer is voorzien van drie voorgemonteerde LEBA laadmodule voor USB Type C tablets. De intelligente universele laad technologie zorgt ervoor dat de tablets optimaal geladen worden met 27,5W per poort. De laadmodules worden gekoeld middels een ventilator.

De Micro USB type C naar Micro USB type C kabels van de tablet zelf kunnen gebruikt worden of zijn optioneel verkrijgbaar. De kabels worden zodanig in de koffer gemonteerd dat deze niet kunnen verdwijnen en de draden niet door elkaar komen maar netjes georganiseerd blijven.

VEILIG

De Leba NoteCase tablet 12 USB-C koffer deksel sluit met behulp van 2 scharnieren en 4 kliksloten. Daarnaast zit er een oog, om het deksel met behulp van een hangslot (max.9mm) veilig af te sluiten. De koffer wordt goed geventileerd door gaten in de zijkant.

UPC10000227
Product TypeKarren en kasten
Categories Tablet trolleys, Leba tablet carts
Price (excl. tax)€795.00
Price (incl. tax)€961.95
Tax high (21%)€166.95
Minimum order quantity 1