Welcome to our English website. Not everything is translated yet so if you have any questions please contact us.

€29.95 €36.24 Inc.
In stock (5 available). When out of stock, Levertijd 5 tot 7 werkdagen.
Heeft uw (ultra dunne) laptop of tablet geen ingang voor het beveiligen tegen diefstal met een Kensington kabel? Gebruik dan deze unieke adapter van MulTplx … Read more
Add to compare

Heeft uw (ultra dunne) laptop of tablet geen ingang voor het beveiligen tegen diefstal met een Kensington kabel? Gebruik dan deze unieke adapter van MulTplx die gebruik maakt van de 3,5mm audio ingang voor het beveiligen van uw laptop of tablet. U kunt uw bestaande Kensington met T-bar kabel gewoon blijven gebruiken.

De MulTplx audio poort adapter beveiliging bestaat uit een hoogwaardige lichtgewicht aluminium blokje met een Kensington uitsparing. Dit wordt, met behulp van de meegeleverde schroevendraaier, vastgeschroefd in de 3,5mm audio ingang van uw laptop. Vervolgens wordt een Kensington kabel aangesloten waarmee het schroefgaatje afgedekt wordt en de kabel muurvast in de audio poort zit.

De adapter zit muurvast in de audiopoort zonder deze te beschadigen en weegt slechts 7 gram. De afmetingen zijn 1,1 x 1,1 x 2 cm.

Optioneel is het mogelijk een Kensington kabel mee te bestellen of u gebruikt een kabel die u al in uw bezit heeft.

Een onmisbaar accessoire om uw kostbare tablet of laptop tegen gelegenheidsdiefstal te beveiligen. Werkt in combinatie met ieder apparaat dat een 3,5mm audio ingang heeft.

De verpakking bevat:

  • MulTplx security adapter
  • Schroevendraaier
  • Handleiding op de achterzijd evan de doos
De kabel is optioneel verkrijgbaar.
UPCANC-100-A-Y
Product TypeKabels
Categories Cable security, Cables, Apple Macbook, Apple MacBook, MulTplx
Price (excl. tax)€29.95
Price (incl. tax)€36.24
Tax high (21%)€6.29
Minimum order quantity 1
Recommended items