Welcome to our English website. Not everything is translated yet so if you have any questions please contact us.

€995.00 €1,203.95 Inc.
Levertijd varieert; vraag een offerte aan
Er wordt steeds vaker gebruik gemaakt van tablets in de zakelijke- en leeromgeving. Rondslingerende en niet beveiligde tablets op kantoor of school en andere werkplekken … Read more
Or enter your brand and type if your tablet does not appear in the list above
Add to compare

Er wordt steeds vaker gebruik gemaakt van tablets in de zakelijke- en leeromgeving. Rondslingerende en niet beveiligde tablets op kantoor of school en andere werkplekken zijn een groot probleem. Niet alleen is er risico op (gelegenheids)diefstal van de tablet maar denk aan alle gevoelige informatie die eventueel aanwezig is op de tablet. We hebben in de vorm van de SafeLock tablet 16 wandkast de oplossing. Dit is een zeer dunne kast van slechts 16,4 cm diep en is uitermate geschikt op plaatsen waar de ruimte beperkt is.

De vakken zijn geschikt voor tablets tot 12,9 inch. De afmetingen zijn 30,5d x 22b x 2,5h cm. De kast is voorzien van 16 USB A poorten (5V/2,4A).

VEILIG

De SafeLock 16 is voorzien van 16 vakken voor tablets tot 12,9 inch. De deuren schuiven naar de zijkant open. Hou hier rekening mee indien de kasten naast elkaar gemonteerd dienen te worden. De kast kan afgesloten worden door middel van een cilinderslot. De tablet kast wordt standaard geleverd met 2 sleutels voor het cilinderslot. Ook worden er 2 sleutels meegeleverd voor het stroomvak waar de USB A aansluitingen zich bevinden.

Een ingebouwde ventilator zorgt voor een actieve koeling van de tablets. Naast de continue actieve fan zijn er ook nog 2 stuks temperatuur gestuurde ventilatoren aanwezig die geactiveerd worden indien de temperatuur te hoog oploopt.

De kast is beveiligd tegen overspanning door middel van een zekering direct onder de aansluiting van de stroomkabel. 

LADEN 

De SafeLock 16 tablet 12,9 wandkast heeft tussen de tablet vakken een compartimenten beschikbaar met USB A poorten (5V/2,4A = 12W max.). Hier kunnen de Lightning of USB C kabels op aangesloten worden die hiermee ook direct tegen diefstal zijn beveiligd. Er loopt slechts één stroomkabel naar de kast. Deze kan via de linker-, rechter- of onderzijde naar een stopcontact lopen.

Druk op de schakelaar aan de voorzijde om het laden aan of uit te zetten.

AFMETINGEN

De 16 vakken zijn groot genoeg om tablets tot 12,9 inch in op te bergen. De afmetingen zijn 30,5d x 22b x 2,5h cm. De kast zelf heeft de afmetingen 16,5d x 82b x 71h cm. 

De kast is gemaakt van metaal en zwart gepoedercoat. De kast dient aan de wand gehangen worden. Al het montage materiaal zoals schroeven en pluggen worden meegeleverd.

UPCPW01A-16U
Product TypeKarren en kasten
Categories Tablet cabinets
Price (excl. tax)€995.00
Price (incl. tax)€1,203.95
Tax high (21%)€208.95
Minimum order quantity 1