Welcome to our English website. Not everything is translated yet so if you have any questions please contact us.

€6.95 €8.41 Inc.
In stock (29 available). When out of stock, Delivery 8 to 10 working days.
De mechanische display recoiler druppelvormig zwart met magnetische sluiting is gemaakt om allerhande producten tegen diefstal te beschermen. Het product wordt bevestigd aan de recoiler … Read more
Add to compare

De mechanische display recoiler druppelvormig zwart met magnetische sluiting is gemaakt om allerhande producten tegen diefstal te beschermen. Het product wordt bevestigd aan de recoiler door middel van een lus in de kabel die versteld kan worden en ontkoppeld door een magneet. De recoiler wordt aan een vlakke ondergrond geplakt en/of geschroefd. 

De lengte van de staalkabel is 96 cm. De dikte is 1,1 mm. Heeft u een specifiek soort aansluiting nodig neemt u dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

De Sediso mechanische recoiler druppelvormig zwart met magnetische sluiting is ideaal om ieder product dat door middel van een lus vastgelegd kan worden tegen gelegenheidsdiefstal te beschermen.

De Sediso PB9895 recoiler wit is optioneel te voorzien van dubbelzijdige tape en 1 schroef (3mm). Optioneel verkrijgbaar is een magnetische onkoppelaar om de kabel los te kunnen koppelen.

Ook is het mogelijk maatwerk te leveren m.b.t. het type aansluiting. Neemt u contact met ons op voor een prijsopgave.

UPCPB9895B/L02
Product TypeRecoilers
Categories Recoilers, Recoilers, Recoiler, Sediso recoilers
Price (excl. tax)€6.95
Price (incl. tax)€8.41
Tax high (21%)€1.46
Weight (kg) 1.0
Minimum order quantity 1
Recommended items