Welcome to our English website. Not everything is translated yet so if you have any questions please contact us.

€145.00 €175.45 Inc.
In stock (8 available). When out of stock, Levertijd varieert; vraag een offerte aan.
De Sediso smartphone hotel is een eenvoudige kast voor het opslaan en beveiligen van 36 smartphones. Klein formaat dus ideaal voor in klaslokalen en in … Read more
Or enter your brand and type if your tablet does not appear in the list above
Add to compare

De Sediso smartphone hotel is een eenvoudige kast voor het opslaan en beveiligen van 36 smartphones. Klein formaat dus ideaal voor in klaslokalen en in scholen voor het tijdelijk opslaan van smartphones. De kast heeft 1 deur en wordt geleverd met een set sleutels. Tevens is de kast met een handvat uitgerust zodat deze eventueel eenvoudig te verplaatsen is. 

De lockerkast is gemaakt van aluminium met een acrylaat deur. Er zitten geen stopcontacten aan de binnenzijde. De vakken worden gevormd door uitsparingen in een stevig schuim zodat de smartphones niet beschadigen. De lockers zijn alleen geschikt voor het (tijdelijk) opslaan van smartphones voor op scholen en klinieken waar smartphones niet meegenomen mogen worden.
 
Aan de achterzijde zitten 2 ophangpunten zodat de kast eenvoudig aan de wand gehangen kan worden. Verzinkt stalen hoekbeugels worden meegeleverd om te voorkomen dat de kast met inhoud en al meegenomen wordt.
 
Afmetingen kast:
36: B29 x H50 x D19 cm
 
Afmetingen vak:
B1,3 x H8,5 x D16 cm
UPCSDS-SMK36
Product TypeKarren en kasten
Categories Smarthone cabinets and lockers
Price (excl. tax)€145.00
Price (incl. tax)€175.45
Tax high (21%)€30.45
Minimum order quantity 1
Recommended items