Welcome to our English website. Not everything is translated yet so if you have any questions please contact us.

€9.95 €12.04 Inc.
Delivery 8 to 10 working days
De Sediso maatwerk staalkabel 8mm met lussen is geplastificeerd om corrosie en beschadigingen aan de te beveiligen objecten te voorkomen. De dikte van de kabel … Read more
Add to compare

De Sediso maatwerk staalkabel 8mm met lussen is geplastificeerd om corrosie en beschadigingen aan de te beveiligen objecten te voorkomen. De dikte van de kabel is 6mm en het PVC is 2mm zodat de totale diameter van de kabel 8mm is. De kabel bestaat uit 6x7 strengen en heeft een minimale treksterkte van 1360 kg. De staalkabel is weerbestendig en blijft soepel.

De kabel wordt per meter verkocht en de minimale afname is 2 meter. Kies zelf de lengte en diameter van de lussen. Verder is er de keuze uit een hangslot of een discusslot met of zonder dezelfde sleutels (Master Keyed). 

Let op: de lengte van de lussen gaat van de totale kabellengte af om een lus te kunnen maken (dus 1x pi x diameter; we rekenen 1 lus omdat de lus zelf deel uit maakt van de lengte van de kabel). Voorbeeld: u koopt een kabel van 4 meter en wil 2 lussen met een diameter van 8 cm dan is de totale lengte van de kabel ongeveer 400 - (3,14 x 8cm) = 400 - 25 cm (+5 cm om de kabel te kunnen klemmen)= 370 cm lang.

Vraag om een offerte als u meerdere kabels nodig heeft of een afwijkende lengte.

UPCSDS-MWSK-8MM
Product TypeRecoilers
Categories Other, Generic security products, Patio furniture, Maatwerk staalkabels
Price (excl. tax)€9.95
Price (incl. tax)€12.04
Tax high (21%)€2.09
Weight (kg) 1.0
Minimum order quantity 2