Welcome to our English website. Not everything is translated yet so if you have any questions please contact us.

€259.00 €313.39 Inc.
Delivery 1 to 2 working days
Wilt u uw logo, reklame of productinformatie op uw vloerstandaard tonen? Dit is mogelijk met de Tabdoq vloerstandaard voor de Samsung Galaxy tablets. De vloerstandaard … Read more
To make sure you receive the right product
Add to compare

Wilt u uw logo, reklame of productinformatie op uw vloerstandaard tonen? Dit is mogelijk met de Tabdoq vloerstandaard voor de Samsung Galaxy tablets. 

De vloerstandaard is verkrijgbaar in antraciet of wit. De frontplaat is verkrijgbaar met uitsparingen voor de Home knop en camera. Door de kleur van de frontplaat en standaard te variëren is het mogelijk een attractieve kleurstelling te verkrijgen.

De cassette wordt afgesloten door middel van de meegeleverde sleutels. Zodoende zit de Samsung tablet veilig achter slot en grendel.

Display mogelijkheid

De vloerstandaard Tabdoq is gemaakt voor de Samsung Galaxy tablets. Aan de voorzijde van deze vloerstandaard is het mogelijk uw logo of commerciële boodschap te drukken.

Verschillende kleuren

De Tabdoq vloerstandaard voor Samsung Galaxy tablets is verkrijgbaar in antraciet en wit. De frontplaat, die voorzien wordt van een uitsparingen voor de Home knop en camera, is ook in deze kleuren verkrijgbaar. U kiest zelf of u dezelfde kleur voor de frontplaat en standaard wilt of een contrasterende kleur. 

Veilig tegen diefstal

De metalen cassette van de Tabdoq wordt afgesloten door een sleutelslot. De cassette en overige onderdelen zijn gemaakt van dik staal zodat de cassette vrijwel onmogelijk open te breken is.

Bediening, WiFi, stroom en geluid

Door te kiezen voor de frontplaat met uitsparingen kunnen de Home knop en camera van de Samsung Galaxy tablets gebruikt worden.

De WiFi ontvangst blijft optimaal en er is voldoende ventilatie om overhitting te voorkomen. Geluid is prima te horen via de ventilatie gaten aan de achterzijde.

Een 2 meter lange laadkabel wordt meegeleverd.

UPCTDVSSGT
Product TypeStandaard
Categories Floor stand 9-11 inch, Floor stand 12-13 inches, TAB S7+ vloerstandaards, TAB S7 vloerstandaards, TAB A7 vloerstandaards, TAB A8 vloerstandaards, Tabdoq floor stands
Price (excl. tax)€259.00
Price (incl. tax)€313.39
Tax high (21%)€54.39
Brand Tabdoq
Minimum order quantity 1