Welcome to our English website. Not everything is translated yet so if you have any questions please contact us.

€1,395.00 €1,687.95 Inc.
Levertijd varieert; vraag een offerte aan
Zioxi Concepts is een bedrijf gespecialiseerd in opslag, laden, synchroniseren en beveiligingsoplossingen voor smartphones, laptops en tablets in scholen, bibliotheken, kantoren en klinieken. De Zioxi … Read more
Or enter your brand and type if your tablet does not appear in the list above
Add to compare

Zioxi Concepts is een bedrijf gespecialiseerd in opslag, laden, synchroniseren en beveiligingsoplossingen voor smartphones, laptops en tablets in scholen, bibliotheken, kantoren en klinieken. De Zioxi producten worden in Engeland gemaakt en voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen.

Er wordt steeds vaker gebruik gemaakt van tablets in de zakelijke en leer omgeving. Rondslingerende en niet beveiligde tablets op kantoor of school en andere werkplekken zijn een groot probleem. Niet alleen is er risico op (gelegenheids)diefstal van de tablet maar denk aan alle gevoelige informatie die eventueel aanwezig is op de tablet. Zioxi Concepts heeft in de vorm van de tablet charge Transporter Case een oplossing.

De Zioxi Tablet Transporter Case is een koffer met 16 vakken met uitschuifbare handgreep en wielen. De vakken zijn 30,5d x 19b x 2,7h cm en geschikt voor vrijwel alle tablets tot 10,9 inch inclusief dunne beschermhoes. Het model is met USB A of USB C (12W) laders te verkrijgen.

De koffer zelf heeft de afmetingen: 58B x 51D x 26H cm en weegt 11 Kg. 

UPCTRANUX-TB-16-EU
Product TypeKarren en kasten
Categories Tablet trolleys, Zioxi tablet carts
Price (excl. tax)€1,395.00
Price (incl. tax)€1,687.95
Tax high (21%)€292.95
Minimum order quantity 1
Recommended items