Welcome to our English website. Not everything is translated yet so if you have any questions please contact us.

€1,295.00 €1,566.95 Inc.
Levertijd varieert; vraag een offerte aan
Zioxi is een bedrijf gespecialiseerd in opslag, laden, synchroniseren en beveiligingsoplossingen voor smartphones, laptops en tablet in scholen, bibliotheken, kantoren en klinieken. De Zioxi producten … Read more
Or enter your brand and type if your tablet does not appear in the list above
Add to compare

Zioxi is een bedrijf gespecialiseerd in opslag, laden, synchroniseren en beveiligingsoplossingen voor smartphones, laptops en tablet in scholen, bibliotheken, kantoren en klinieken. De Zioxi producten worden in Engeland gemaakt en voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen.

Er wordt steeds vaker gebruik gemaakt van laptops, smartphones en tablets in de zakelijke- en onderwijsomgeving. De behoefte om deze apparaten altijd en overal te kunnen laden daarmee ook. De Zioxi PowerHub wired tower is een bedrade hub met verschillende aansluitingen zoals stopcontacten, USB A, USB C en netwerk aansluitingen.

De wired PowerHub wordt aangesloten via een stroomkabel op een stopcontact.

VERPLAATSBAAR

De Zioxi wired PowerHub Tower is een Hub voorzien van USB poorten en/of stopcontacten en/of netwerkaansluitingen. Zodoende kan er altijd en overal gewerkt worden met laptops, smartphones en tablets.

De wired powerHub heeft een netsnoer en optioneel een netwerkkabel waarmee deze aangesloten wordt op een stopcontact en optioneel een netwerkaansluiting.

UITVOERINGEN

De behuizing is gemaakt van wit gepoedercoat aluminium en compact laminaat bovenblad. De Zioxi PowerHub is er in vier uitvoeringen:

  • 6x stopcontact,
  • 4x stopcontact, 2x USB C (20W), 2x USB A
  • 6x USB C (45W), 6x USB A 
  • 6x stopcontact, 6x netwerkaansluiting (de switch en 6 patchkabels worden meegeleverd)

De USB aansluitingen bestaan uit paren van 1x USB A en 1x USB C die niet tegelijkertijd gebruikt kunnen worden. Bij de Tower met 6x USB A en 6x USB C poorten kunnen dus maximaal 6 apparaten tegelijkertijd aangesloten worden.

De afmetingen van de PowerHub wired tower zijn 100 cm hoog en een diameter van 35 cm.

GARANTIE

De wired PowerHub en de electronica hebben 2 jaar garantie. 

UPCHUBT-W-
Product TypeKarren en kasten
Categories Tablet USB HUBS, Smartphone USB HUBS, Chromebook hubs, Zioxi
Price (excl. tax)€1,295.00
Price (incl. tax)€1,566.95
Tax high (21%)€271.95
Minimum order quantity 1