Welcome to our English website. Not everything is translated yet so if you have any questions please contact us.

€19.95 €24.14 Inc.
In stock (2 available). When out of stock, Delivery 3 to 4 working days.
Dit cilinder slot past op de standaard Kensington uitsparing (T-bar) op allerhande apparatuur en kan gebruikt worden om kabels van apparatuur zoals muis, keyboard, printers … Read more
Add to compare

Dit cilinder slot past op de standaard Kensington uitsparing (T-bar) op allerhande apparatuur en kan gebruikt worden om kabels van apparatuur zoals muis, keyboard, printers en scanners te beveiligen tegen diefstal via de laptop, monitor of ankerplaat.

Daarnaast kan het gebruikt worden om een maatwerk kabel aan vast te leggen. De standaard lengte van Kensington kabels is tussen de 150 en 180 cm maar met deze oplossing is het mogelijk juist een hele korte of extra lange kabel te bevestigen aan het te beveiligen product. Wij kunnen hiervoor een kabel op maat maken met 2 lussen waarmee de kabel aan een aard-en nagelvast object vastgelegd kan worden of tussen 2 slothoofden wordt geplaatst zodat een serie schakeling van beveiliging ontstaat.

Als laatste kan dit slot in combinatie met een ankerplaat met Kensington sleuf gebruikt worden zodat dit op vrijwel ieder apparaat zonder deze uitsparing gebruikt kan worden. 

Kortom; met het Sediso slothoofd beveiligingsslot zijn er legio maatwerkoplossingen te bedenken en kan vrijwel ieder apparaat in vrijwel iedere denkbare situatie beveilgd worden met een stalen kabel tegen diefstal.

UPCSDS-255
Product TypeDefault
Categories Tablet, Accessories for floor stands, Accessories for table stands, Accessories for wall mounts, Generic security products, Retail product security
Price (excl. tax)€19.95
Price (incl. tax)€24.14
Tax high (21%)€4.19
Merk Sediso
Recommended items