Welcome to our English website. Not everything is translated yet so if you have any questions please contact us.

€49.95 €60.44 Inc.
In stock (5 available). When out of stock, Levertijd 5 tot 7 werkdagen.
De MulTplx J-Plug Loop 2 beveiligingskabel voor o.a. hoofdtelefoons bestaat uit een hoogwaardige zeer flexibele RVS kabel met lus en een ankerpunt. Het ankerpunt wordt … Read more
Add to compare

De MulTplx J-Plug Loop 2 beveiligingskabel voor o.a. hoofdtelefoons bestaat uit een hoogwaardige zeer flexibele RVS kabel met lus en een ankerpunt. Het ankerpunt wordt met dubbelzijdige tape geleverd en kan stevig vastgezet worden op een vlakke ondergrond. Daarnaast is het ankerpunt voorzien van 2 stuks M5 schroefgaten zodat deze via de onderzijde van een tafelblad met schroeven vastgezet kan worden.

De kabel is voorzien van de Splitter 2 pendant. Met behulp hiervan kan een lus van variabele afmeting ingesteld worden. Er is een speciale beveiligingssleutel (Tetrakey) nodig om dit in te kunnen stellen (optioneel verkrijgbaar).

De RVS kabel is in totaal 130 cm lang. Hoe groter de ingestelde lus des te korter de lengte die overblijft.

De allerbeste kabelbeveiliging om hoofdtelefoons, tassen en alle producten die met een lus vastgelegd kunnen worden tegen gelegenheidsdiefstal te beveiligen. 

De verpakking bevat:

  • MulTplx J-Plug Loop 2
  • Pendant
  • Dubbelzijdige sticker
  • Alcoholdoekje
  • Handleiding via QR code
De veiligheidssleutel (Tetrakey) is noodzakelijk om dit product te kunnen gebruiken. Er is maar één veiligheidssleutel nodig om meerdere MulTplx producten in te kunnen stellen.
UPCJLP-200-B-Y
Product TypeKabels
Categories Cable security, Generic security products, VR Headset, Headphones, Tools, Exhibition product security, MulTplx
Price (excl. tax)€49.95
Price (incl. tax)€60.44
Tax high (21%)€10.49
Minimum order quantity 1